Dilettant

 Dilettant 2017/2018

 

Alma og de alternativt begavede er skrevet af Erik Hansen. Farcen stiller på vanvittig og komisk måde spørgsmålstegn ved, hvorvidt vi skal forsøge at leve op til de normer og forventninger, omgivelserne stiller til os. 

Fire mentalpatienter, Orla (der lider af Tourettes syndrom), Johanne (der tror hun er guds søn), Brian (der har problemer med sit temperament) og "Napoleon" (der som navnet antyder, tror han er Frankrigs berømte kejser), undviger fra en mentalinstitution og får job hos Orlas moster Alma, der driver en internetforretning, hvor hun sælger dameundertøj.
 
Alma har store økonomiske problemer med sin bank, der har planer om at overtage hendes ejendom for at sælge den videre til Dansk Supermarked, fordi Netto skal flytte til byen. Patienternes noget utraditionelle tilgang til forretningslivet resulterer i, at Alma får en profitabel forretning.
 
Man kan se mere om aftenen, og hvordan man kan tilmelde sig på www.svalebaek-if.dk.
 
Prisen for hele aftenen den 27. januar er 225 kroner. Man skal tilmelde sig senest søndag den 21. januar til Linda Frederiksen 26 17 86 72.

 

Der er gratis generalprøve for børn og pensionister klokken 15.00 den 27. januar.

 

Hvis man gerne vil deltage i caféaftenen den 29. januar, og nyde en kop kaffe og kage, skal man tilmelde sig hos Linda senest den 23. januar

 

 

 

 Dilettant 2015/2016

 

Årets stykker hedder: Om 14 dage. Stykket varer 90 minutter.

 

Begivenheden udspiller sig i nygifte Henriette og Alberts dagligstue i et lejlighedskompleks i en af de større provinsbyer.

Henriette beklager sig over, at Albert aldrig deltager i det huslige arbejde mm. Hun hentyder også til en begivenhed, der skal finde sted om 14 dage, som Albert burde huske, men som han øjensynligt har glemt. Hun bliver vred og truer med at flytte hjem til sin mor. Henriette pakker en kuffert og går i vrede.

Gode råd er dyre for Albert, men den ekstremt emsige "diplomvicevært" Wollesen, der hører og ser alt, fortæller, at der er 3 mdr.dagen, der er tale om. 

Albert får så hjælp af overboen til at arrangere et surprise party, der ved hjælp af hypnose, ikke skal koste noget !!

Et rengøringsselskab bliver også hyret, så det skal se ud som om Albert selv har gjort rent !!.

Det kan ikke undgå at gå galt alt sammen, men når enden er god, er alting godt !

Der er 11 roller i stykket.

 

 

 

SvalebŠk IdrŠtsforening, Kirkevej 18 B, 4690 Haslev