DistancesvÝmning 2017

Så har BRÅBY SVALEBÆK SVØMNING igen holdt Distancesvømning og igen i år blev der sat rekord. 81 svømmere svømmede 91.875m hvilket vil sige, at hver enkelt svømmer i gennemsnit har svømmet mere end 1134m. Deltagerne var i alderen fra 6 til 71 år. Det må siges at være ovenud flot, når man tager i betragtning, at der kun trænes en halv time om ugen. Enhver svømmer så langt som, han/hun kan og vil den pågældende aften. Vi hepper gerne og kommer med opmuntrende bemærkninger. Svømmerne konkurrerer ikke mod hinanden, men kun med sig selv. Således var det en meget stolt Christopher Palm, som blev klappet i mål, da han slog den 9 år gamle klubrekord ved at svømme 6.600m. SÅ flot.

En anden stolt svømmer var 8-årig, Noah Pultera, som normalt svømmer i det lille bassin. Han har i et stykke tid været klar til at komme over og lære at svømme i det store bassin. Han manglede bare lige det sidste mod. Denne aften overvandt han sig selv. Med en hjælpeinstruktør ved sin side svømmede han ikke mindre end 1150m. Mon ikke han har sovet godt den nat?

Der var rigtig mange svømmere, som svømmede rigtig langt:

6600m Christopher Palm,

4500m Celina Bülow,

4100m Egon Olsen,

3500m Laura Jarrels, Marie Jensen,

3000m Manuella Christensen,

2500m Niels F. Nielsen,

2200m Karen Nielsen Särnblom, Mikkel Grønbech Nielsen,

2100m Casper Kirkebæk, Christina Kirkebæk,

2000m Frederikke Andersen, Ove Olsen,

1850m Mona Jensen,

1500m Augusta Riegels Gudbergsen, Emil Poulsen, Iben Buchwald, Olivia Elverdam,

1350m Mette Storgaard,

1300m Cathrine Riegels Gudbergsen, Kaja Hjortgaard,Theodor Riegels Gudbergsen,

1250m Gitte Olsen, Sebastian Stoffer

1200m Amalie Elverdam, Joakim Westengaard, Jørgen Sørensen, Viktor Tranberg,

1150m Noah Pultera,

1100m Katrine Storgaard,

1000m Alberte Bodelund, Birthe Hansen, Emma Bjerkesmoen, Hans-Jørgen Eggersen, Heidi Hansen, Kasper Klinge-Christensen, Kenneth Klinge-Christensen, Lasse Pallesen, Lukas Frydendal, Mathias Klinge-Christensen, Mette Jensen, Noah B Andersen, Simon Nielsen Särnblom, Sofus Storgaard.

950m Signe Haven,

850m Asta Christensen,

825m Asta Christensen,

800m Ida Hjortgaard,

700m Julie Clausen,

650m Freja Bülow,

600m Magnus Olsen,

550m Rasmus P Hansen, Simon Rahbek,

500m Arthur Kiær, Casper Bryrup, Kasper Rützou, Mie Olsen, Mikkel Rützou,

450m Emma Keldsted Nielsen, Susanne Feldthusen,

400m Andreas Klausman, Dahlia Weisdorf, Ida Gülstorff, Simon Klinge-Christensen, Thorkild Riegels Gudbergsen

350m Freja Hansen, Magnus Andersen,

300m Cathrine Feldthusen Boel, Mathilde Prisie Olsen, Zeline Folkvard,

250m Alberte Lillelund Pedersen,

200m Filuca Ly, Josefine Mørkeberg,

150m Conrad Riegels Gudbergsen, Maja Madsen,

100m Andreas Hovgaard, Klara Westengaard, Laurits Jensen, Mikkel Bryrup

50m Anna-Sofie Mørkeberg, Camma Feldthusen Boel

Der var diplomer til alle, også de børn som legede i det lille bassin. De havde deres egen fest. Godt underholdt af vores instruktører.

I cafeen var der gang i den hele aftenen. De hjemmebagte kager var utrolig populære.

Stor tak til svømmerne for indsatsen, til forældrene for at heppe og støtte, til instruktører og frivillige for hjælpen. Det blev en fin, fin aften. Vi ses igen til næste år.

På svømmeudvalgets vegne

Eva Palm.