DistancesvÝmning 2018

Traditionen tro havde Bråby Svalebæk Svømning Distancesvømning den sidste torsdag i januar. 80 svømmere svømmede 74,9km - her er alle resultaterne:

Bråby Svalebæk Svømning er kendt for at være en svømmeklub uden konkurrencer og stævner med én undtagelse, nemlig når vi har Distancesvømning. Enhver svømmer så langt som, han/hun kan og vil den pågældende aften. Vi hepper gerne og kommer med opmuntrende bemærkninger. Svømmerne konkurrerer ikke mod hinanden, men kun med sig selv.

Der herskede en fantastisk ro i hallen hele aftenen igennem, hvilket måske skyldtes, at der ikke var helt så mange svømmere som de tidligere år, men det gav en dejlig stemning, hvor alle hyggede sig og havde god plads i vandet. 80 svømmere svømmede 74,9km.

Laura Jarrels blev utrolig glad, da hun opdagede, at hun havde svømmet længst, nemlig 3000m. Laura har svømmet i flere år og glæder sig hver uge til at komme til svømning.

Det er en fornøjelse at se, hvor gode svømmerne er til at hjælpe hinanden indbyrdes ved at vente på hinanden eller heppe og måske dermed lige lokke kammeraten til at svømme et par baner mere.

Desuden svømmede:
2.300m: Kathrine Poll,
2.250m: Mona Jensen,
2.100m: Manuella Christensen og Ove Olsen,
2.000m: Rene Jensen, Simon Peter Nielsen Särnblom og Joakim Westengaard,
1.800m: Heidi Hansen,
1.500m: Christina Kirkebæk, Birthe Hansen, Mette Storgaard, Simon Herum, Mikkel Ravn Rasmussen og Emma Risgaard Jensen,
1.400m: Amalie Elverdam,
1.350m: Michael Hornbæk,
1.300m: Rasmus Nielsen og Jørgen Sørensen,
1.250m: Iben Buchwald og Theodor Theilmann
1.150m: Julian Birk Batsberg
1.100m: Loui Andersen, Mathilde Albin Sjögren og Marcus Albin Sjögren
1.050m: Anton Bjerkesmoen,
1.000m: Susan Hemmingsen, Christopher Palm, Allan Aabye, Mette Jensen, Kristian Hansen, Jannie Lynghøj Andersen, Casper Oliver Bryrup, Sofus Storgaard, Sebastian Stoffer, Silas Christensen, Silke Binderup Jensen, Katrine Storgaard, Karl Gylling Nielsen og Astrid Buchwald.

Der var diplomer til alle, også de børn som legede i det lille bassin. De havde deres egen fest. Godt underholdt af instruktørerne.

I cafeen var der gang i den hele aftenen. De hjemmebagte kager var utrolig populære.

Det var en fin aften.

Svalebśk Idrśtsforening, Kirkevej 18 B, 4690 Haslev