Kære svømmere og forældre i Bråby-Svalebæk svømmeafdeling

 

Velkommen til en ny sæson med svømmeundervisning.
 
For at vi alle skal få en få god oplevelse af at være i svømmehallen, så er der nogle regler, som vi vil bede jer overholde:
Børn over 6 år skal klæde om sammen med andre af samme køn.

Det er ikke tilladt at gå med sko, hvor der er hvide fliser i omklædningsrummene og i svømmehallen, men gerne badetøfle
Læg venligst tøjet i skabene. Det er det, de er der til. Bænkene skal kunne bruges til at sidde på.
 
Da skabene ikke bliver låst af, anbefaler vi, at I ikke medbringer værdier. 

Alle der skal i vandet: HUSK at vaske dig fra top til tå - og at det skal forgå uden badetøj på.
 
Vent med at komme ind i selve svømmehallen til der er fløjtet ind.
 
Til de forældre som ikke selv svømmer: For at minimere at der kommer for meget skidt ind i hallen og i vandet, så beder vi om, at I lige skyller jeres fødder, inden I går ind i hallen. Alternativt bruger badesandaler.
 
Den første gang et barn kommer i hallen, må forældrene gerne sætte sig på bænken ved bassinet, men ellers vil vi bede jer tage plads ved bordene bag vipperne. 
 
Den sidste torsdag før efterårsferien, juleferien og påskeferien er I meget velkomne til at sætte jer på bænkene langs bassinet, så I kan følge jeres børn.
 
Den dag er det også tilladt, efter aftale med instruktørerne, at fotografere men kun eget barn/egne børn. Vil I ikke godt lade jeres mobiler blive i lommen, mens I ser jeres børn svømme? Vi oplever, at børnene bruger mere energi på at få jeres opmærksomhed end at høre på instruktørerne, fordi de meget gerne vil vise jer, hvor dygtige de er blevet siden sidst.
 
Det er tilladt at spise og drikke ved bordene bag vipperne og i gang-arealerne, men ikke i omklædningsrummene, saunaerne og andre steder i svømmehallen.
 
Vi byder på en gratis kop te/kaffe fra automaten.
 
 
Har du husket at parkere lovligt? Det er kun lovligt at parkere i parkeringsbåsene. Husk at en ambulance skal kunne komme hurtigt frem på vejen og køre helt hen til dørene, hvis der sker noget med dit barn!

www.svalebaek-if.dk

 På vores hjemmeside kan du blive opdateret med seneste nyt - og også læse om alle Svalebæk Idrætsforeningens andre aktiviteter.

 

 

Vores motto er: Vi skal lære noget, men vi skal også have det sjovt!

 

Med venlig hilsen og på forhånd tak for samarbejdet.

Instruktørerne og svømmeudvalget.

 

 
 
SvalebŠk IdrŠtsforening, Kirkevej 18 B, 4690 Haslev