Svømning

 

Velkommen her hos os.

Som til fremgår af tilmeldingsblanketterne, så har vi 20 forskellige svømmehold fordelt på tirsdag formiddag og torsdag aften.

Tirsdag formiddag er det to hold for voksne og pensionister, hvor man enten kan gå til vandgymnastik eller motionssvømning.

Torsdag aften mellem kl. 18 og 21 har vi ikke mindre end 18 forskellige hold, startende med Leg&Pjask for de børn, som er fyldt 3 år over flere forskellige børnehold til motionssvømning for voksne samt vandgymnastik. 

Vi mener at vide, at vi er den eneste forening i kommunen, som kan prale med, at vi har aquatrampoliner - hele 6 stk. Det er trampoliner, som vi kender dem, men med ’gummi fødder’, som gør, at de står fast på bunden af bassinet. Træning med Aqua Trampoliner er super effektiv konditionstræning! De udfordrer både balance og koordination. Følelsen, når man hopper på en Aqua Trampolinen, er meget anderledes end ved hop på almindelig trampolin, da vandets modstand på én gang gør det både hårdere og lettere samtidig med, at man har det sjovt og dermed kan de indgå i undervisningen for både børn og voksne. Man træner hele kroppen - også lattermusklerne.

Trampolinerne vil også indgå i undervisningen på nogle af børneholdene. Mange børn kender trampoliner i forvejen og er derved trygge ved dem. Trampolinerne kan bruges til forhindringsløb og mange andre sjove øvelser og lege.

 

  

Mange hilsner

Svømmeudvalget
SvalebŠk IdrŠtsforening, Kirkevej 18 B, 4690 Haslev